Reviews

"Erika is een super lieve enthousiaste en creatieve dame. Ze weet binnen no time je huis verkoop klaar te maken op een manier dat er nieuwe mogelijkheden en ruimte ontstaat. Ook helpt het je als verkoper alvast afscheid te nemen van je woning doordat alle persoonlijke styling eruit wordt gehaald. Daardoor wordt je woning vele male aantrekkelijker voor de koper. Deze ziet een perfect gestileerde woning en de mogelijkheden voor in de toekomst. Dank je wel Erika voor je geduld en hoe je zoveel mooier je onze woning hebt gemaakt. Een aantal ideetjes nemen we mee naar ons toekomstig huis!"

Verkopers Laurierberg

 

"Mijn huis is voor de verkoop gestyled door Erika. Bij de 1e kennismaking voelde het gelijk heel goed. Erika heeft er een plaatje van gemaakt zo boven verwachting. Alles heeft plaatsgevonden in perfecte samenwerking altijd bereid mee te denken en alles is mogelijk bij haar en 24/7 bereikbaar voor vragen of onduidelijkheden. Bedankt voor je fantastische inzet voor mijn woning en zeker voor anderen een aanrader om met haar in zee te gaan."

Verkoper H.berg

 

"Beste Erika, mede dankzij al jouw goede adviezen hebben wij ons huis binnen 15 dagen verkocht voor een prachtige prijs. Echt super. Nogmaals bedankt voor je inzet, enthousiasme en niet te vergeten… t geen je me geleerd hebt ..een andere manier van naar t interieur kijken. Ga vooral zo door je bent een topper."

Groet Patricia

 

"Had hiervan nog niet eerder gehoord. Na deze ervaring moet ik zeggen dat ik zeker ook dankzij Erika`s stylingswerk een hele goede verkoopprijs mocht krijgen!! Zeker aan te bevelen!!  Erika, bedankt."

Ruud 

 

"Ik zou makelaar Quinten Fortuin zeker aanraden. Ook de styliste die door Quinten Fortuin mijn appartement opnieuw deed stylen heeft er zeker aan bijgedragen, hierdoor is het effect op alle foto`s en video heel mooi in beeld gekomen en is mijn appartement in een paar dagen verkocht."

Dhr. Van L

 

"Bedankt nogmaals voor jullie inzet Quinten, Eveline en Erika. Wij zullen jullie bij iedereen aanraden."

Verkopers

 

"Quinten, Erika en Eveline hebben ons prima geholpen bij de verkoop van ons huis. Mede door hun inzet was de woning binnen no time verkocht. De verkoopstyling van Erika heeft ons huis er op zijn best uit laten zien."

Verkopers

 

"Ik was onbekend met dit fenomeen, maar ben een fan geworden. Ik dank u hartelijk voor uw advies."

Verkoper

 

 

"Dankzij het advies en de inbreng van Erika zag ons huis er bij de verkoop tip top uit. Erika nam bij de intake echt de tijd om alle ruimtes kritisch te bekijken. Ze denkt mee, kijkt wat past binnen de mogelijkheden en is een echte aanpakker! Door hier en daar wat aanpassingen te doen oogden de kamers heel ruimtelijk waardoor potentiële kopers een goed beeld krijgen van de woning. Ik zou iedereen aanraden Erika in te huren bij de verkoop van hun woning, het is de investering zeker waard!"

Verkopers Enclaveberg (restyling door Erika)

 

"Thanks Erika. Ik kan wel zeggen dat Erika het beste naar boven heeft gehaald in ons!! Toen wij dachten aan de verkoop van ons huis en de gekke huizenmarkt, hadden wij het idee: Als wij er maar (€…?) voor krijgen, zijn we al blij. Erika heeft met een paar simpele tips , aanpassingen en kleuren, gezorgd voor een nooit verwacht aantal biedingen op ons huis. We zijn flink aan de slag gegaan en het was echt prachtig geworden. Wij willen jou erg bedanken, want wij durven wel te zeggen dat het zonder een stylist nooit zo hoog was geëindigd. Wonderen zijn de wereld nog niet uit!"

Groetjes Mark en Jessica (na stylingsadviezen)

 

 

"Erika heeft veel plezier in haar werk. En dat merk je. Natuurlijk ben je als bewoner helemaal verliefd op je eigen woning. Maar van Erika hebben we geleerd dat je met wat aanpassingen je eigen woning vele malen mooier kunt presenteren! En tegelijkertijd toch gewoon de woning te laten zien zoals die is. Daarnaast wijst ze ook nog die paar klusjes aan, die je zelf over het hoofd had gezien. “Op deze muur mag nog wel een mooi kleurtje hoor!”. Ze kijkt met een frisse blik, neemt de tijd en heeft oog voor belangrijke details. Ze is helemaal op de hoogte van wat kopers graag ‘beleven’ als ze jouw woning binnen wandelen. En die eerste indruk is toch bepalend. Dus heel fijn als het ook op de foto`s op internet allemaal klopt. Erika bedankt voor jouw fijne benadering, maar zeker ook voor de gezelligheid!"

Walter (na restyling)