Vastgoedstyling

Waarom vastgoedstyling en investeren in een woning die je gaat verkopen?

Bij alles wat we kopen, kijken we naar het uiterlijk van een product. Een aantrekkelijk uitziend en goed gepresenteerd product geeft een beter gevoel en verhoogt meestal de bereidheid om er een hogere prijs voor te betalen. Dat geldt zeker bij de verkoop van woningen.

 

Je krijgt slechts één kans om een goede eerste indruk te maken op vastgoedsites als bv Funda. De vastgoedstylist kan u helpen om uw woning verkoopklaar te restylen, zodat de woningpresentatie er uitspringt. Bekend is immers, dat een potentiële koper bij het zien van de foto`s, binnen enkele seconden beslist of de woning de moeite waard is om verder te bekijken en er een bezichtigingsafspraak ingepland gaat worden. Met behulp van vastgoedstyling wordt de kans groter op een snellere verkoop en tegen een hogere prijs.


Wat is het concept vastgoedstyling?
Binnen één dagdeel kan een CNVV-gecertificeerde vastgoedstylist uw voorbereide woning geheel verkoopklaar restylen. Uw woning wordt zo neutraal mogelijk getransformeerd, zodat die een zo groot mogelijk publiek aanspreekt. Er wordt gewerkt met een relatief beperkt budget en de “hands on”-aanpak, wat inhoudt dat de vastgoedstylist de handen uit de mouwen steekt, zodat op de dag van de restyling uw gehele woning binnen enkele uren Fundaklaar is en er een fotoshoot gemaakt kan worden.

 

Er zijn helaas ook zaken waar een vastgoedstylist geen enkele invloed op heeft en dat is het effect van de ligging, architectuur, vraagprijs of bouwkundige staat van een pand. Woningen die eenmaal al geruime tijd te koop staan, zakken vaak flink in vraagprijs, terwijl het inhuren van een vastgoedstylist daar slechts een fractie van kost.

 

Langdurig te koop staande woningen. 

Ook voor langdurig te koop staande woningen kan vastgoedstyling de kans op verkoop vergroten, want uit onderzoek is gebleken dat 70% van deze woningen na restyling gemiddeld binnen 3 maanden verkocht werden. (bron House of KIKI) Een gestylde woning levert geld op!

na keu

voorkeu

 

na

garderobekamer wordt gerestyled tot slaapkamer.