House for sale vastgoedstyling

✓   ERVARING & EXPERTISE

✓   ADVIES OP MAAT

✓   BETROUWBAARHEID EN INTEGRITEIT

Erika

house for sale vastgoedstyling

Jouw Betrouwbare Partner in Vastgoedstyling 

Ben je op zoek naar een ervaren vastgoedstyliste?
Zoek dan niet verder, want ik ben er om jou te helpen!
Mijn naam is Erika en ik heb mijn CNVV vastgoedstylings-certificaat behaald via het opleidingscentrum House of Kiki van KIRSTEN SLAGER, welbekend van het RTL-woonprogramma “Uitstel van Executie”
Met mijn ruime expertise en ervaring kun je als verkoper of makelaar op mij rekenen als betrouwbare partner in vastgoedstyling om samen de beste verkoopdeal te scoren.

MIJN EXPERTISE EN ERVARING

In mijn eerdere rol als “makelaar in opleiding” heb ik de kans gehad om zo’n 1000 BEZICHTIGINGEN te mogen begeleiden.

Dit deed ik in nauwe samenwerking met de makelaar, waar ik nog steeds regelmatig mee samenwerk. Deze ervaring is voor mij van onschatbare waarde geweest, want hierdoor heb ik het gedrag van potentiële kopers kunnen analyseren.
Als reactie op de uitdagingen van de coronapandemie besloot ik om eerst mijn vastgoedstylingscertificaat te behalen en met dit certificaat op zak kon ik onmiddellijk mijn creatieve “vastgoed-stylingsvaardigheden” toepassen bij deze makelaar. 
Mijn unieke benadering en duidelijk herkenbare stijl zijn dé succesformule bij de verkoop van je woning

Inmiddels heb ik een zeer unieke en herkenbare eigen stijl ontwikkeld, met oog voor detail in elke ruimte in de woning. Het grote succes van deze benadering is inmiddels overduidelijk bewezen, met meetbare hoeveelheden in de verkoopresultaten en overtuigende tevreden klanten. Dankzij de vele tientallen restylingen en stylingsadviezen per jaar heb ik een ruime expertise en ervaring op kunnen bouwen, zodat ik voor elke woning een grote toegevoegde meerwaarde kan realiseren.

INDRUKWEKKENDE RESULTATEN

EEN ZEER HOOG SLAGINGSPERCENTAGE VAN 97%

Ondanks dat vastgoedstyling voor de meeste verkopers  een onbekend concept was, waren ze na afloop steevast aangenaam verrast door de indrukwekkende resultaten en het effect van een optimale woningpresentatie. Bijna alle gerestylde woningen werden vrij snel na plaatsing op Funda verkocht. De positieve reviews spreken voor zich. Het geeft mij keer op keer een fantastisch gevoel wanneer de woningpresentatie  zichtbaar het verschil heeft gemaakt ten opzichte van concurrerende woningen, want ik wil mijn klanten altijd de beste kwaliteit en service bieden. 

STAAT JOUW WONING AL GERUIME TIJD TE KOOP?
Laat mij je helpen en stuur de Funda-link van je woning naar mij toe. Ik zal dan GRATIS binnen 1 dag beoordelen of er met behulp van vastgoedstyling het verschil gemaakt kan worden. 
 
 

 

Het inhuren van een vastgoedstyliste is daarom altijd een waardevolle investering!

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en laten we samen een mooie en succesvolle verkoopervaring realiseren.

Shopping Cart